Contact Form

Name

Email *

Message *

Cari Blog Ini

105 Jaar Onderwijs En Herinneringen

Baarnsch Lyceum viert 105-jarig bestaan met een Traditionele Reünie

105 Jaar Onderwijs en Herinneringen

Baarn, [Insert Date]

Baarnsch Lyceum is verheugd aan te kondigen dat het haar 105-jarig bestaan zal vieren met een traditionele reünie op zaterdag 13 april 2024. Deze mijlpaal markeert meer dan een eeuw van onderwijs, herinneringen en de vorming van ontelbare levens.

Het organisatiecomité, bestaande uit oud-leerlingen en oud-medewerkers, is druk bezig met het samenstellen van een afwisselend programma voor de reünie. De dag belooft een gedenkwaardige bijeenkomst te worden, waarbij voormalige klasgenoten en collega's de kans krijgen om herinneringen op te halen en de banden weer aan te halen.

Het Baarnsch Lyceum heeft een rijke geschiedenis en heeft een onuitwisbare stempel gedrukt op de gemeenschap van Baarn. De reünie zal een gelegenheid zijn om de bijdragen van de school te vieren en te waarderen, evenals de individuen die haar tot zo'n speciaal instituut hebben gemaakt.

Oud-leerlingen en oud-medewerkers worden van harte uitgenodigd om zich aan te melden voor de reünie via de website van de school. We hopen velen van jullie te mogen begroeten om samen deze bijzondere mijlpaal te vieren.


Comments